Cégünk, a CSERIF Vendéglátó, Könyvelő és Szolgáltató Kft. munkatársai több éves tapasztalattal, mérlegképes könyvelő, bérszámfejtő, adótanácsadó, képesítéssel rendelkeznek.

A folyamatos szakmai képzést fontosnak tartjuk, ezért a munkánkban naprakész adózási, jogszabályi ismeretekkel igyekszünk partnereink vállalkozásának sikeres munkáját támogatni. Az Armada II főkönyvi, és bérelszámoló szoftver biztosítja, számunkra, hogy a könyvelésünk és bérelszámolásunk mindig az aktuális adózási jogszabályoknak mefelelő technikai háttérrel készül.

A mai adózási, jogszabályi rengetegben mindent megteszünk, hogy a cégvezetőknek és munkatársaiknak az eredmények eléréséhez csupán a szakmai problémákkal, és ne az adminisztratív teendőkkel kelljen foglalkozniuk.

Munkánkat saját irodában végezzük, de igény szerint az anyagokért a helyszínre megyünk. Havi rendszeres kapcsolattartással, tanácsadással, kimutatások készítésével, aktuális információkkal szolgálunk partnereink gazdasági döntéseik megkönnyítése érdekében.

iroda

Szolgáltatásainkat elősorban a könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, cégalapítás, de a vendéglátás és a kereskedelem területén is bővítjük tevékenységünket.